Fri, Oct 02 | Vetrinjski Dvor

INVITE - Koncert

Registration is Closed

Time & Location

Oct 02, 2020, 10:00 PM – 11:30 PM
Vetrinjski Dvor, Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor, Slovenia

About The Event

#GREMNAKONCERT je spremljevalni koncertni program FESTIVALA ZIZ 2020!

#GREMNAKONCERT je platforma koncertov, kjer razvijamo občinstva z ekstravagantnimi glasbeniki. Pripravljeni koncertni aranžmaji predstavljajo predvsem avtorsko delo, novo, še neizvedeno v pisanih koncertnih formatih. Dogodki projekta #GREMNAKONCERT naslavljajo vse glasbene sladokusce, ljubitelje festivalov, predvsem pa vse žejne dogajanja. Prva edicija predstavlja mariborske zasedbe od novonastalih do dolgoletnih zasedb na lokalni glasbeni sceni.

2. 10. 2020 ob 22h INVITE, koncert - spremljevalni program FESTIVALA ZIZ 2020 // Vetrinjski dvor (v primeru dežja je koncert prestavljen na Mali Oder Narodnega doma)

Zasedba predstavlja glasbo, ki kreira melodije naslednjih rodov. 

Leto 2019 je bilo v svetovnem merilu leto mnogih neumnih odločitev, a v deželi Štajerski so, že malo šarmantno osiveli pubeci, sprejeli eno dobro. Obudili so bend INVITE, katerega glasba je nekoč navduševala mnoge ter osrečevala člane glasbene zasedbe: Boštjan Bračič- avtor besedil in glasbe- ter Žarko, Miran, Viktor, David in Martin so sila, ki stoji za novim rojstvom benda, ki je pred časom barval slovensko glasbeno sceno in polnil koncertna prizorišča širom po Sloveniji.

INVITE so ponovno skupaj s svežo avtorsko glasbo pripravljeno za koncerte - najnovejša singla iz studia

"Dišiš mi kot Indija" in "Jaz te vidim" sta zaokrožila po radijskih postajah. Koncertni repertoar obsega vsaj 22 avtorskih pesmi. Je bolj rokerski, čeprav melodije varirajo....od swinga,  balad pa vse do trših in ostrejših kitarskih rifov. Vse je originalno, narejeno brez producentov, oziranja po tem kaj je moderno, brez prilagajanja aktualnim trendom. Besedila se dotikajo aktualnih problematik, lastnih moči in nesigurnosti, segajo v izpovednost in refleksijo. INVITE si prizadevajo, da bi slovenski glasbi s svojim doprinosom  vrnili njeno vrednost in jo prenesli generaciji, ki bo kreirala melodije naslednjih rodov.

Zasedba

▪️Boštjan Bračič - vokal

▪️- kitara

▪️-bas

▪️- bobni

▪️-

▪️-

▶️ INVITE // FB

▶️ INVITE // YOUTUBE

▶️ Single "Jaz te vidim" // Ogled tukaj

Vabimo na premiero ogleda novonastalega videospota za "Jaz te vidim" 14. septembra ob 19.45 na YOUTUBE!

Registration is Closed

Share This Event

STAY UP TO DATE

Sign up to get our newsletter

LIVE LOCAL MUSIC, FOOD & DRINKS ©2023 BY THE LAUNCH. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now