Wed, May 22 | KGB Maribor Kulturno Glasbeni Brlog

STAND UP ZA POGUMNE: 18+

Registration is Closed

Time & Location

May 22, 2019, 8:00 PM – May 23, 2019, 11:00 PM
KGB Maribor Kulturno Glasbeni Brlog, ,Slovenija, Vojašniški trg 5, 2000 Maribor, Slovenia

About The Event

Opozarjamo: 18+ je predstava za pogumne!

18+ ni napisano pravilo, je le nasvet. 18+ je rezultat Klemnove trinajstletne stand up kariere, ki preseneti že s prihodom na oder.

O predstavi 18+ v POP IN-u povedo, da če vas preklinjanje užali - 18+ morda ni za vaš okus. Torej, le za pogumne!

Brez zadržkov in dlake na jeziku se bomo pogumno nasmejali na večeru 18+ v družbi Klemna Bučana in Davida Gorinška. Zakaj 18+ ? Klemen pri metanju šal iz rokava ne popušča, med njimi padejo na mizo tudi kakšne, ki niso primerne za mladoletne. Si upaš? Rad nam opisuje lepote rodnega Kra(n)ja, ni ga sram povedati, kako se je počutil na pregledu prostate, pred njim pa niso varni niti njegovi najbližji, od novorojenega sina do punce “čefurke”. Je to vse v kategoriji 18+?

Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Več kot 5 let dela na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor - Na robu preživetja", lani pa smo ga gledali v športno-zabavni oddaji "Dan za trening" na Kanalu A.

Naš drugi gost, David Gorinšek je po duši punker, ki se ne bo zadrževal, ampak presenetil s šalami še bolj, kot smo vajeni. Ta na pol Štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pivo pravi, da najbolj uživa v dolgih bobi palčkah in švercanju beloruskih potnih listov. No, mogoče bo na oder prinesel tudi kakšno bobi palčko, ne samo šale, da ne bomo lačni. Si predstavljaš? Stand up pridno trenira že eno leto in pravi da je fajn, podobno kot delo moderatorja na Radiu City.

Facebook: KLEMEN BUČAN   STAND UP KLEMEN BUČAN

Instagram:

KLEMEN BUČAN

Youtube (nastopi): Petje na porokah in pogrebih Stand up 2017 Portorož Planet TV (8.DEL) Showreel

Če si upaš, pridi! Vstop: 10 €

Registration is Closed

Share This Event

STAY UP TO DATE

Sign up to get our newsletter

LIVE LOCAL MUSIC, FOOD & DRINKS ©2023 BY THE LAUNCH. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now